Het team

De Springplank is een kleinschalige school en dat is onze kracht. De lijntjes zijn kort, er hangt een 'warme' sfeer en de drempel voor ouders om zaken bespreekbaar te maken is laag. Onder de teamleden is duidelijk merkbaar dat de harten allemaal voor hetzelfde kloppen. Er vindt veel overleg plaats tussen teamleden, waardoor optimaal gebruik gemaakt wordt van ieders kwaliteiten en deskundigheid. Iedereen streeft naar constante kwaliteitsverbetering en zichzelf blijven ontwikkelen hoort daarbij. Er wordt onderwijs geboden waar het kind in al zijn facetten wordt ‘gezien’.

Openheid

De Springplank is er voor u. De deuren in onze school staan letterlijk open. Iedere ochtend zijn ouders tussen 8:20 en 8:30 welkom in de klas. Dit geldt voor alle groepen, omdat wij het belangrijk vinden dat we elkaar ontmoeten op allerlei momenten en niet alleen tijdens rapportgesprekken. Tijdens die momenten is er de mogelijkheid om de leerkracht te informeren over iets wat van invloed kan zijn op het leren van die dag. Daarnaast zijn het waardevolle momenten om meer zicht te krijgen op het leerproces van je eigen kind. Ieder kind is trots op zijn eigen werk en wil dit graag delen met zijn ouders. Ook na schooltijd is er een open klimaat. Ouders kunnen binnen wandelen voor een praatje en het is mogelijk om een afspraak te maken voor een gesprek.

Groep 1-2: Steffi van Velthoven en Esther de Jong
Groep 2-3: Jo Simons en Julisa Coenders
Groep 4: Julisa Coenders en Norma Strik
Groep 5-6: Emiel Kroese